Beyaz Eşya Temizliği Nasıl Olmalı?

24-10-2018 11:55
Beyaz Eşya Temizliği Nasıl Olmalı?

Þ    Bulaşık makinesi temizliğinde deterjan gözüne bir yemek kaşığı kadar karbonat koyup, bir tur boş yıkayarak temizlik yapabilirsiniz. Farklı bir yöntem olarak makinenizin içine bir su bardağı sirkeli su koyup, boş bir şekilde yıkayarak da temizliğini sağlayabilirsiniz.

 

Þ    Buzdolabı temizliğine başlamadan önce ise mutlaka buzdolabınızın içi boş olmalı ve fişini çıkarmış olmalısınız. Daha sonra sirkeli olan suyla her dolabınızın her katını silmelisiniz ardından kuru bir bezle ıslaklığını almalısınız. Eğer sirke kokusu sizi rahatsız ederse bir kabın içerisinde olan Türk kahvesini dolabınıza koyarsanız koku gitmiş olacaktır. İşte buzdolabı temizliği bu kadar pratik ve kolay!

 

Þ    Fırın temizliği için her kullanımdan sonra içinin koku yapmaması ve temiz olmasını sağlamak istiyorsanız karbonat kullanarak silmeniz yeterli olacaktır.

 

Þ    Ocağınızı da aynı fırın gibi her kullanımdan sonra silmek gerekir. Bunun için tuz ve karbonat karışımı, ocağınızdan çıkmayan o inatçı lekeleri anında çıkartacaktır.

 

Þ    Mikrodalga fırını temizlerken kesinlikle kimyasal madde kullanmaktan kaçının. Su ve sabun temizliği için yeterli olacaktır. Hem iç hem de dış yüzeyini yumuşak bir bezle silip tertemiz bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Þ    Temiz bir diş fırçası yardımıyla katı meyve sıkacağınızı temizlemek en pratik ve en temiz yöntemdir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.