Ankastre Fırın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

10-10-2018 15:04
Ankastre Fırın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

·Fırınınızın teknik özellikleri can alıcı noktadır. Farklı pişirme programlarına sahip olması, çeşitli iç aksesuarlarının mevcut olması, kullanımı kolay bir panele sahip olması ve size geniş fonksiyonlar sunması önemlidir. Ankastre fırınınız size üstün özellikler sunmalıdır.

·Ankastre fırınlarda ısı ve elektrik yalıtımı çok hassas bir konu. Bir dolap içerisine yerleştirilecek olan fırının ısı ya da elektrik yalıtımının iyi yapılmamış olması pek çok risk faktörünü devreye sokar. Yani evinizi risk altında bırakır. Bu yüzden markanın güvenilirliği ve tasarımın niteliği dikkat edilmesi gerekenlerden biridir.

·Fırın temizliğinin kolayca yapılabiliyor olması gerekir. Çünkü temizliğe saatlerimizi harcamak hiç birimizin hoşuna gitmez. Hem fırında hem de ocak gibi alanlarda pratik bir temizlik tercih edileceğinden, ankastre fırın seçerken emaye ve benzeri pürüzsüz yüzeylerin olmasına özen gösterilmelidir. Hijyen açısından bu tür püf noktalar önem taşır.

·Cam kapak fırının kapağını açmadan pişen yemeği kontrol etme imkânı sağladığından büyük bir nimettir ve bize göre bir olmazsa olmazdır. Üstelik temizlik aşamasında da bu tür fırınlar kolaylık sağlamaktadır. Cam kapaklı ankastre fırın modelleri fırının ısı kaybını engeller ve yemeklerinizin daha lezzetli olmasını sağlar.

·Enerji sınıfı bugün her türlü beyaz eşya ya da elektronik cihaz için önem taşıyan bir konu. Ankastre fırınlarda da durum aynı… Çünkü bazen saatlerce çalışması gereken fırınımızın bize kabarık faturalar getirmesi can sıkıcı olacaktır. Enerji sınıfı A, A+ ve üstü seviyelerde olan fırınlar yemek yapmayı daha keyifli hale getirecek, mutfağınızda harikalar yaratmanızı sağlayacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.